Kell még a tartalom!

KIVITELEZÉS TERVEZÉS GYÁRTÁS CSAK BÍZD
RÁNK!
A kezdetektől a megvalósulásig és azon túl…határ a csillagos ég! Csak bízd ránk rendezvényed dekorációjának teljes feladatait, és
nézd ahogy ámulatba esnek érkező vendégeid!

GÁLAVACSORA? TRENDI PARTY? KONCERT VAGY KIÁLLÍTÁS?

Költséghatékony, impozáns dekorációt tervezünk megbízóink részére!

Létszámkorlát nélkül nagy létszámú rendezvényeket is bonyolítunk sikeresen évről-évre.
Nemzetközi színvonal, gyors, precíz, minőségi kivitelezés. A rendezvény már csak a dekoráció miatt is felejthetetlen élmény a résztvevőknek!

Egy terv ahonnan elkezdjük és egy mű amikor kész! Az igények felmérésétől az utolsó símításokig.

Sugar-flower: ahol a dizájn és a praktikum egybeforr, ahol a dekoráció a rendezvény szolgálatában áll!

Ne feledd! Sohasem lesz lehetőséged másodszor első benyomást tenni!

Mi ragadja meg először a vendégeket, amikor belépnek a terembe? Mi hagy első benyomást igazán a vendégekben mikor megérkeznek? A látvány! Vagyis a dekoráció!

Küldetésünk, hogy megreformáljuk a rendezvények színvonalát, hogy minőséget sugározzunk alkotásainkkkal és az általunk átformált belső és külső terek egyedi atmoszférájában.

Ehhez természetesen elengedhetetlenül fontos, hogy  kreatív, innovatív, színvonalas megoldásokat kínáljunk, amelyek ugyanakkor költséghatékonyak is.

Munkánk során teljeskörű rendezvény dekorációt kínálunk, legyen szó akár egy koncert színpadának dekorációjáról, vagy egy céges rendezvény keretében zajló karácsonyi partiról. Jól ismerjük a protokolláris előírásokat, s több sikeres nagy múltú vállalat egyesület, szervezet rendezvényeire, díjátadó gáláira biztosítottuk az etiketthez szükséges színvonalas megjelenést.

Lehetőséget nyújtunk cserepes növénydekorációk bérlésére is, legyenek azok orchideák, formára nyírt bukszusok, tuják vagy bonsai fák. A rendezvény dekoráció nagyon szorosan összefügg a vendéglátói szolgáltatók munkájával is. Ezért, kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a vendégek elkápráztatása mellett jó élmény legyen velünk együtt dolgozni, és ennek érdekében megrendelőinknek, illetve a rendezvény helyszínének személyzetével törekszünk folyamatos konzultációra és jó kapcsolatra.

Mindig precízen ügyelünk arra, hogy más szolgáltatóknak is könnyű legyen mellettünk végezni a munkájukat. Alapvető elvárásnak tartjuk, hogy minden rendezvénydekoráció a kezünk alatt még jóval a vendégek megérkezése előtt elkészüljön.
Létfontosságú kérdés az is, hogy rugalmasan kezeljünk minden munkafolyamat közbeni változást és kérést, akár váratlanul érkezik, akár ésszerű döntés során időről-időre alakul ki.
A tervezési folyamatokban is arra törekszünk, hogy minden tervezett rendezvény  dekorációs elem az alkalom, a programok és a rendező illetve házigazda elgondolásába teljes mértékben illeszkedjen, jól használható, ergonomikus legyen, és ami még fontosabb, hogy funkcióval is rendelkezzen.
Munkánk részévé vált a rendezvények kezdete előtti portfólió fotózás, ami által professzionális képek készülnek a kész alkotásokról és belső terekről. Így másnapra már elérhetővé válnak a fotók a külvilág számára is. Gyorsan felkerülhetnek a közösségi média oldalaira vagy akár egy céges portfóliógaléria friss albumaként, hogy minden vendég számára felejtehetetlen élménnyé váljanak a pillanatok és a házigazda imázsa is kapjon egy újabb kitüntetést!

ÍGY DOLGOZUNK

Az első személyes megbeszélés alkalmával összegyűjtésre kerül minden adottság, igény, lehetőség, cél, elképzelés, kívánság, helyszín és időpont. Ezen információk feldolgozásával kerül sor egy általunk szerkesztett részletes ajánlat elkészítésére. Az ajánlat közös, véglegessé alakítása után már minden feladat és felelőség a miénk. Találkozunk a nagy esemény napján, amikor már minden a helyére került. Egy-két feladat, azért mégis akad! Gyönyörködni és örülni! Önfeledten!

A megálmodott stílus és hangulat részletekig elható szakértői tervezését követi az alapanyagok összeválogatása,megrendelése és beszerzése. Mikor pedig az elemek összeállnak a kivitelezéskor együtt dolgozunk dekorációs csapatunkkal. A sok kéz munkája ezt követően a tényleges helyszínre kerül, majd a dekoráció elhelyezése, felhelyezése, illetve rögzítése történik meg, a helyi személyzettel és a megrendelővel egyeztetett módon. Az utolsó simításként professzionális képsorok készülnek az alkotásról. Az esemény végeztével kerül sor a lebontásra, leltározásra és a dekoráció elszállítására, raktározásra való előkészítésére.