Kell még a tartalom!

KIVITELEZÉS TERVEZÉS GYÁRTÁS CSAK BÍZD
RÁNK!
A kezdetektől a megvalósulásig és azon túl…határ a csillagos ég! Csak bízd ránk rendezvényed dekorációjának teljes feladatait, és
nézd ahogy ámulatba esnek érkező vendégeid!

TRENDI CÉGES PARTi? GÁLAVACSORA? ESKÜVŐ?

Minden rendezvényen otthon vagyunk!

Évről-évre magas  minőségben bonyolítjuk le rendezvények dekorációinak kivitelezését, a több száz fős alkalmaktól egészen az esküvőkig vagy a  privát születésnapokig.

Folyamatosan gyors, precíz, innovatív stílusban, nemzetközi színvonalon, tartjuk a  kivitelezést. Akár kizárólag, már csak a dekoráció miatt, egy rendezvény látványvilágának kihagyhatatlan élménynek kell lennie a kezünk alatt! 

Bízhatsz bennünk, egészen az igények felmérésétől az utolsó símításokig.
Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a praktikum a dizájnnal eggyé váljon, és így a megvalósult dekoráció minden eleme a rendezvény sikerét fogja szolgálni.

“Sohasem lesz lehetőséged másodszor első benyomást tenni!”

Ami először megragadja a vendégeket a helyszinre megérkezve az a lenyűgöző látvány ami eléjük tárul. Ez az első benyomásuk,az a miliő amit a dekorációval hozunk létre.

Az általunk formált külső és belső terek mindig különleges atmoszférát sugároznak.
Ez azért érzékelhető ha velünk utazol, mert küldetésünkké tettük, hogy folyamatosan  szintet lépjünk a rendezvények színvonalában, hogy sugárzóan hasson a kreativitás és a határtalan lehetőségek és megoldások szárnyaló ereje.

Ehhez természetesen elengedhetetlenül fontos, hogy  bízz bennünk, utazz velünk és mi költséghatékony jegyet nyujtunk számodra.

Indulhatunk?:)

 

Szinte minden rendezvénytípusra specializálódtunk.  Lehet szó akár egy koncertszínbap dekorációról, vagy egy cég karácsonyi partijáról. Jól ismerjük a rendezvénytípusok igényeit és sikerének titkait, s nagy múltú vállalat, szervezet rendezvényére, díjátadó gálájára alkottunk elképzeléseket felül múló megjelenést.

Szeretünk rendezványszervező szakemberekkel együttműködni, mert tudjuk, hogy a siker titka valójában az Ő kezükben összpontosul.

Kiemelten fontos a számunkra, a vendéglátói szolgáltatókkal való együttműködés jó hangulata és munkájuk segítése. Ennek érdekében kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy megrendelőinkkel, illetve a rendezvény helyszínének személyzetével folyamatosan konzultáljunk és jó kapcsolatot tartsunk fenn.

Garantáljuk, hogy minden kezünk alatt megvalósuló rendezvénydekoráció, még jóval a vendégek érkezése előtt elkészül.

Számunkra létfontosságú kérdés az is, hogy a munkafolyamatok közben felmerülő változásokat és kéréseket rugalmassan kezeljünk abban az esetben is ha váratlanul érkezik, vagy ha ésszerű folyamatok során lassan bontakozik ki.

A programok, az apropó, a helyszin adottságai és a házigazda, elképzelésébe illeszkedő dekoráció tervezést tartjuk legfőképpen szemünk előtt  már a tervezési folyamatok kezdetén. Így lesz a dekoráció jól használható, ergonómikus, egyszóval teli találat.

Lehetőséget nyújtunk raktáron lévő dekorációs elemeink bérlésére , akár ezen elemek egyedi igényekre szabott átalakításával is. A bérlés történhet installációs vagy szállítási szolgáltatásunk igénybevételével, vagy adott esetben ezek nélkül is.

A kivitelezés folyamata

Az első találkozó alkalmával összeírásra kerül minden adottság, lehetőség,igény, elképzelés, cél, a rendezvénnyel kapcsolatban. Ezen információk feldolgozást követően kerül sor egy egyedi, részletes ajánlat átadására. Az ajánlat véglegessé alakítása rövid időn belül megtörténik, és ez után már minden felelőség és kihívás a miénk, hogy tökéletesen megvalósítsuk a rendezvény dekorációját. Legközelebb a nagy esemény napján találkozunk, mikor minden a helyére kerül. Elképesztő látvány, mikor pár óra leforgása alatt az egész kép és a részletek összeállnak egy harmóniába rendeződnek. Mindez pedig sok-sok összetartó, egy célért küzdő, lehetetlent nem ismerő, profi szakember alkotása és odaadó munkája nyomán születik meg.

Szakértői tervezésre van szükség, amely a részletekig nyúlik, hogy felkutassa és összeválogassa a legalkalmasabb alapanyagokat, és a kijelölt időre beszerezze. Ezt követően a kivitelezés sorén évek tapasztalatai koncentrálódnak és fáradhatatlan kezek futnak versenyt az idővel, hogy pontosan a végleges helyükre, rögzítésre kerüljenek az alkotások a személyzettel és a megrendelővel előre egyeztett módon.

 Utolsó simításként készülnek el a professzionális képsorok, amelyek a rendezvény teljes készültségének fényét tükrözik. A rendezvény végeztével kerül sor a lebontásra, leltározásra és a dekorációs elemek elszállítására, raktározásra való előkészítésére.